Målare Söderhamn

LIWE Måleri - DIN målare i Söderhamn! Söker du professionella målare till ditt måleriprojekt? Kontakta oss på LIWE Måleri i Söderhamn! Vi är målerifirman som sätter rätt färg på dagen. LIWE Måleri är målare som brinner för måleribranschen. Hör av dig till LIWE Måleri i Söderhamn redan idag! Välkomna

Målare Söderhamn | LIWE Måleri

Välkommen till Liwe måleri!

- din målare i Söderhamn

Vår verksamhet baseras på ett genuint intresse av Färg Form Idé det innebär att man som beställare inte bara får en målare, man får även en person som väldigt gärna hjälper dej att få det där lilla extra som krävs för att tillvaron ska bli riktigt bra!

Vi sysslar med traditionellt måleri som innefattar allt från invändig målning till tapetseringar samt dekorationsmålningar, färgsättning och rådgivning, utvändig målning av träfasader och putsfasader.

Vi hjälper er gärna dessutom med att byta ut dåliga fasader och foder, slagning av lister, trägolv, laminatgolv, gipsning, kakel samt plattsättning m.m.

Ex. på våra tjänster:

• Måleri
• Tapetsering
• Kakelarbeten
• Enklare snickerijobb m.m

Läs gärna mer om oss på vår hemsida & på vår Facebooksida!

Välkomna till oss


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information